Programul naţional „Zero kilometri de autostradă pentru Moldova”. DN 28 Roman-Iaşi în 6 minute

DN 28 Roman-Iaşi este cel mai aglomerat drum din Moldova şi al treilea cel mai aglomerat drum din România, după autostrada Bucuresti-Piteşti şi DN1.
De ce toate autorităţile din Iaşi sprijină însă realizarea unei autostrăzi spre Transilvania pe ruta Iaşi-Paşcani-Tărgu Neamţ e un mister pe care nu-l putem rezolva.
În înţelepciunea lor, având în vedere că DN 28 Roman-Iaşi poate fi parcurs în doar şase minute (puteţi vedea şi dv că se poate în filmul următor), dând dovadă de grijă maximă faţă de cheltuirea eficientă a banului public, toate guvernele noastre patriotice sprijină însă cu entuziasm programul naţional „Zero kilometri de autostradă pentru Moldova”.
Având în vedere înaltul deziderat al sprijinirii cercetării ştiinţifice, în mod legitim şi dezinteresat guvernul României, prin, cu voia domneavoastră, CNADNR, va sprijini în continuare efectuarea de noi studii de fezabilitate pentru o autostradă care trebuie să ajungă neapărat la Ditrău. Banii se vor oferi de aceasta dată cu generozitate pentru că avem, totuşi, o economie de piaţă funcţională, iar banul public trebuie să circule în mod armonios prin anumite buzunare private, cu ştirea sau fără ştirea DNA.

Despre Hronic
Sa incercam sa discutam cu luciditate despre lumea din jur.

Lasă un comentariu