O problema fara solutie pentru Ecaterina Andronescu

Ecaterina Andronescu a devenit cel de-al treilea ministru al Educatiei in guvernul Victor Ponta. Doamna Andronescu este deja la al treilea mandat la acest minister, dar nu i-au lipsit emotiile la momentul depunerii juramantului in fata Presedintelui Romaniei. Putem presupune ca emotia doamnei Andronescu s-a datorat cerintei domnului Basescu de a da o declaratie in forma scrisa prin care sa afirme ca nu se face vinovata de plagiat si nu se afla intr-o situatie de incompatibilitate, in conditiile in care are un proces cu Agentia Nationala de Integritate si pe care, probabil si la sugestia sefilor sai politici, nu a depus-o.

Daca Ecaterina Andronescu va reusi sa scape de acuzatiile ANI, va fi confruntata foarte curand cu problema nerezolvabila a plagiatului sefului sau, Victor Ponta. Cred ca doamnei Ecaterina Andronescu ii va fi extrem de greu sa-l multumeasca pe Victor Ponta asa cum a reusit interimarul Liviu Pop. Daca pentru Liviu Pop loialitatea neconditionata pentru sef era singura optiune, Ecaterina Andronescu are de salvat totusi imaginea unei cariere profesionale si se va afla in fata unei probleme care nu are solutie, in conditiile in care CNATDCU a decis in urma unei sedinte ca in filme ca este vorba de un plagiat si a propus ministerului retragerea titlului de doctor.

Ecaterina Andronescu nu va putea sa rezolve o problema fara solutie si daca va raspunde cerintelor partidului si ale lui Victor Ponta se va afla si ea la sfarsitul carierei politice.

Reclame

Despre Hronic
Sa incercam sa discutam cu luciditate despre lumea din jur.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: